Kimagasló eredmény elismerése
2017-03-17 -
Elismerő oklevelet vehetett át február 10-én Kismárton Mónika, a Vecsési Kormányablak ügyintézője a kormányablak ügyintézői versenyben elért kimagasló eredményéért Tarnai Richárdtól, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjától.
 
A "Teljes körű ügyfél-azonosítás" projekt keretében létrejött szolgáltatások állampolgárok közötti széles körű elterjesztése érdekében népszerűsítő kampány indult, amelynek egyik elemeként 2016. év őszén a KEKKH ügyintézői regisztrációs versenyt hirdetett meg a kormányablak (és okmányirodai) ügyfélszolgálatokon dolgozó kollégák között.
 
A verseny célja volt, hogy az állampolgárok minél szélesebb körben ismerjék meg az elektronikus közigazgatás nyújtotta szolgáltatásokat. A szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára a gyors és kényelmes elektronikus, illetve telefonos ügyintézést. Ilyen szolgáltatások a Rendelkezési Nyilvántartás, a Rendszeres Értesítés, valamint a Részleges Kódú Telefonos Azonosítás.
 
A 2016.09.12-től 2016.12.09-ig zajló verseny időtartalma alatt a minimálisan meghatározott 100 db Rendelkezési Nyilvántartás regisztrációt elérő ügyintézők közül az első 15 helyezett részesült értékes tárgyjutalomban. Közöttük volt és országosan a hetedik helyen végzett Kismárton Mónika, a Vecsési Kormányablak ügyintézője, aki a díj átadásakor elmondta, hogy már több mint három éve dolgozik a Pest Megyei Kormányhivatal Vecsési Járási Hivatalában, és nagy örömmel vett részt a versenyen.

A díjjal kapcsolatban Tarnai Richárd kormánymegbízott kiemelte, hogy Kismárton Mónika jól kommunikáló, lelkes tagja a Vecsési Kormányablak csapatának. A verseny ideje alatt a regisztráció lehetőségét kellett felajánlani az egyébként más ügyek intézésére érkező ügyfeleknek, ezért különösen büszkék vagyunk Mónika eredményére, mert azt jelenti, hogy kedvesen bánik az ügyfelekkel, ők pedig megnyílnak előtte.
 
(Pest Megyei Kormányhivatal)