Hazai sikerek a felkészülési versenyen
2017-01-30 - A legnépesebb és egyben legeredményesebb egyesületként szerepelt a házigazda VUK SE a január 15-i aquatlon felkészülési versenyén Százhalombattán.
A zord időjárás sokaknak elvette a kedvét az immár hagyományosnak mondható sporteseménytől, pedig végül megszánták az égiek a bátor sportolókat. Kisütött a nap és viszonylag kellemes időben zajlottak a korosztályos megméretések. Salgótarján, Harkány, Budapest, Tárnok és még számos település mellett a VUK SE triatlonistái lettek a legsikeresebbek.

Soós Dorka megnyerte első serdülő versenyét, és ugyancsak győztes lett a gyermek korcsoportban Rappai Bonita. Ugyanott második helyet szerzett Hamerli Csenge, harmadikat pedig Rappai Fanni. Negyedik helyezést ért el Hamerli Luca, Tari Virág és Kovács Villő, hatodikat Fehér Bernadett.

Szintén városunkban rendezték meg a B kategóriás úszó diákolimpia megyei fordulóját január 22-én, amelyen Soós Dorka az Eötvös Loránd Általános Iskola képviseletében 100 méter gyorsúszásban egyéni csúcsot döntve győzedelmeskedett és továbbjutott az országos döntőre.