Mozgással és zenével a hospice-ért
2016-09-13 - A Hospice Világnap alkalmából jótékonysági tókerülő futásra várják az érdeklődőket október 8-án 15 órakor a százhalombattai Csónakázó-tónál.
A Világnap százhalombattai rendezvényén – amely tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre – sportrendezvénnyel, zenés műsorral egybekötve hívják fel a figyelmet az életük végén járó, gyógyíthatatlan betegekre, az önkéntes segítségnyújtás, a szerető gondoskodás és az emberi méltóság megőrzésének fontosságára.

A szervezők iskolák, intézmények, közösségek és magánszemélyek jelentkezését várja, akik – személyes segítségükkel vagy felajánlásaikkal – részt vállalnának az esemény előkészületeiben és megvalósításában. Érettségi vizsga előtt álló fiatalok jelentkezését is várják közösségi szolgálat keretein belüli önkéntes munkára. A tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági tókerülő futás programjai az önkéntes előadóknak és támogatóknak köszönhetően ingyenesek.

A rendezvényről bővebben Schaffer Judittól a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület elnökétől, a Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat ügyvezetőjétől kaphatnak a 06-20/932-4648 mobilszámon.