Díjesélyes a battai zeneszerző dala
2016-05-24 - Fonogram díjra jelölte a szakma Buda László százhalombattai zenész-zeneszerző Srek Zsuzsannával közösen szerzett "Van-e csend még a szóban" című dalát, amelyet Szíj Melinda énekel. A szerzemény az év hazai hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában kerül megmérettetésre.
A Fonogram díjat (Arany Zsiráf díj néven) a magyarországi hangfelvétel-kiadás kiemelkedő sikereinek és teljesítményeinek díjazására alapították 1992-ben, a neve 2004-től Fonogram – Magyar Zenei Díj.

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2016. június 8-án rendezi meg a legrangosabb hazai zenei díjátadót, a Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestet a Várkert Bazárban. A nagyszabású eseményen a szakma széles körének szavazatai alapján vehetik át az elismeréseket a tavalyi év legjobb zenei teljesítményeit nyújtó előadóművészek.

Buda László százhalombattai zenész-zeneszerző, dalszövegíró, énekes, akinek a dalait a televízióban, rádióban hallhatta már a közönség. Szíj Melinda énekesnő zenekarában játszik, akinek állandó dalszerzője. Szakmai elismerésre esélyes szerzeményét itt lehet meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=TMdG5rvnUUc