Benzingőzzel előre
2014-05-21 - A Battaring gokart tábor olyan 6 év feletti gyerekek jelentkezését várja, akik szeretnék elsajátítani a gokartozás alapjait. A táborok a nyári szünetben kerülnek megrendezésre.
Turnusok:
június 16 – 20.
június 23 – 27.
június 30 – július 4.
július 14 – 18.
július 21 – 25.
július 28 – augusztus 1.
augusztus 11 – 15.
 
A tábor hétfőtől péntekig, reggel 8-tól délután 16.30-ig tart.
 
A kurzusok során a gyerekek elsajátíthatják a gokartozással kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket, KRESZ-, illetve közlekedésbiztonsági oktatáson vesznek részt. A hét folyamán egészen az alapoktól kezdenek gokartozni: elindulás – megállás, szlalomozás, ezután megtanulják a gokart fő részeit, a zászlójelzéseket, az ideális ívek használatát, a versenyzői ruházat kellékeit, a versenyszabályokat, valamint, hogy mindezt a gyakorlatban is használni tudják.
 
A pénteki napokon a kurzusok elméleti vizsgával és házi versennyel zárulnak, amelyet a szervezők Forma 1-hez hasonlóan bonyolítanak le, szabadedzéssel, időmérővel és versennyel, amely után mindenki díjazásban részesül.  A versenyre minden szülőt, rokont, barátot szeretettel várnak.
 
A részvételhez overáll vagy tréningruha (Lehet, hogy koszos lesz!), bicikliskesztyű (ha van, gokartkesztyű), valamint versenyzőcipő vagy edzőcipő (nem vastag talpú), diákigazolvány és TB- kártya szükséges. Minden egyéb, az oktatáshoz szükséges felszerelést (bukósisak, maszk, stb.) a helyszínen kapnak a gyerekek. A szervezők emellett ellátást is biztosítanak.
 
A tanfolyamokra telefonon vagy e-mailen lehet jelentkezni.
A gokarttábor ára: 35.000 Ft/fő
Letölthető jelentkezési lap itt: battaring.hu