2012-ben is intézkedtünk cafetéria ügyben!
2012-01-31 -
SZÉP KÁRTYA és EGÉZSÉGPÉNZTÁR NEKÜNK EGYRE MEGY.
VISSZAADJUK AZ ADÓT! MINTHA NEM LÉTEZNE!

Célunk, hogy a környezetünkben élő emberek egészséges életmódhoz való kapcsolatát és viszonyát erősítsük. A dolgozók jó egészségi állapotával, közérzetével és elégedettségével egyenes arányban nő az elkötelezettség, a munka-kapacitás, a terhelhetőség és jelentős mértékben javul a munkahelyi hangulat, a konfliktustűrő képesség, valamint csökken a stressz és betegségi napok száma.
SZÉP kártyára 2012-től éves szinten 450.000 Ft adható munkavállalónként kedvezményes adózással (10 % EHO + 16% SZJA, 1,19-es szorzóval ez összesen 30,94%). Az SZJA törvény 71. § (1) bekezdés c) pont alapján szálláshely igénybevételétől függetlenül is használható. A cc) alpont szerint szabadidő alszámlára utalható, a szabadidő-eltöltést, a rekreációt, az egészségmegőrzést szolgáló 75 000 Forint, amely a következő szolgáltatásainkra használható fel:
  • egyéb humán-egészségügyi ellátás (TEÁOR’08 86.90.)
  • fizikai közérzetet javító szolgáltatás (TEÁOR’08 96.04.)
  • testedzési szolgáltatás (TEÁOR’08 93.13)
Szolgáltatásaink a dolgozók számára adóérték-mentesen igénybe vehetők mind az EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK mind a SZÉP kártya keretein belül.

Stúdiónk a SZÉP kártyát juttató munkáltatóknak vagy dolgozóiknak többletérték-szolgáltatásban visszaadja az adóveszteséget.

Egészségpénztár tagok számára 2012-ben is több szolgáltatásunk vehető igénybe. Izomdinamika fejlesztő, Rehabilitációs és Alakformáló Galileo 2000 kezelésünket szívesen használják vendégeink és jelentős igény van a rövidesen bevezetésre kerülő Nyak-Hát-Derék Fájdalom Terápiánkra is.
Az üdülési csekkel rendelkezők számára is tíz százalék többlet értéket adunk, vagyis, ha valaki 10 000 Ft értékű üdülési csekkel érkezik, 11 000 Ft értékű szolgáltatást vehet iénybe.

Egészségpénztár tagoknak 2012-ben szolgáltatásink továbbra is jogszerűen elszámolhatók az egészségpénztáraknál. (egyéb humán-egészségügyi ellátás címen (TEÁOR’08 86.90.)
  • Túlsúly-és test körfogat csökkentő, Alakformáló program
  • Izomdinamika és állóképesség növelő program
  • Méregtelenítő, anyagcsere- és nyirokkeringés-javító program 
  • Nyak- hát- és derékfájdalom-kezelő program (új!)
Az intézmények nagyrészével már megkötöttük, az ehhez szükséges elfogadói szerződést. Érdemes érdeklődni telefonon vagy személyesen.

www.physiozone.hu
20/479 76 81
Százhalombatta, Kodály Z. stny. 6.