Szépség, egészség
2011-11-30 -
Válaszolunk:
Hova menjek?
Ki vár rám?
Mit hozzak?
Mi fog velem történni?
Mennyibe kerül?
 
"A Karcsúság Benned van, mi csak kibontjuk és visszaadjuk Neked." 20 / 479 76 81
 
A Physio Zone Stúdióban már 7 éve nagyon jó fogyási eredményekkel kezeljük a hozzánk forduló vendégeket. Százhalombattán a Kodály Zoltán stny. 6. szám alatt (az OTP és az uszoda között) található Test-Forma-Egészség szalonunkban a modern orvostudomány által is alkalmazott alakformáló-fogyasztó és szépítő kezeléseket, edzésprogramokat kínálunk. A bejelentkezést követően alakformáló specialistáink egy állapotfelmérés alapján állítják össze a programjavaslatot. Figyelembe vesszük a probléma mértéke mellett az életvitel, a rendelkezésre álló szabadidő, a táplálkozási szokások és a "pénztárca" adta lehetőségeket. Törölközőt, zuhanyzót, papucsot is biztosítunk. Vendégeinknek csak a személyes igényeik szerint váltás fehérneműt kell magukkal hozniuk. Terapeutáink nők és anyukák, mint kedves vendégeink. Jól ismerik a női bőr, túlsúly, test-körfogat problémákat és az alakformálói szakterületet egyaránt.
 
Alapos munkát végzünk. Testrészekre irányított módszereink között alkalmazzuk a vákuum terápiát, elektro-stimulációt, fiziko-vibrációt, ultrahangot, infra-thermo kezelést, kompressziós wrapping-et, és a masszázs -roll technikát.
 
Egy időben legfeljebb 4-5 vendég mozgásos és nem mozgásos kezelését végezzük a legnagyobb diszkrécióval. Az első alkalmakkor a kezeléssorozat mindig személyre szabott komplex csomag, ezért a költsége is egyénenként változó. Nagyon jó lehetőség az Üdülési csekkes vagy Egészségpénztáras módszer. Ráadásul mindig ajánlunk jelentősen kedvezményes igénybevételi lehetőséget is. A fenntartó edzésprogramok díjait a fitnesztermekhez vagy orvosi kezelésekhez hasonlóan alakítottuk. Ez megtekinthető a honlapunkon.
 
Kiegészítő szolgáltatásunk a D-vitaminos álló szolárium, amely EU szabványos csövekkel biztosítja az egészséges barnulást.
 
(x)