Párbeszéd a sejtjeinkkel
2011-11-28 - Stressz, migrén, allergiás rohamok, alvászavar – naponta beszélgetünk róluk. Sokan gyógyszerek segítségével kerekednek felül a problémákon, mások új, alternatív megoldásokat keresnek. Például „beszélgetnek” sejtjeikkel.
Az új, gyógyszermentes terápia, a BioLabor EMOST-módszer (Electromagnetic-Own-Signal-Treatment) megalkotója dr. Erdőfi-Szabó Attila PhD., aki szerint a biofizika és a bioinformatika legújabb vívmányait alkalmazva, kémiai anyagok használata nélkül lehet javítani az emberek életminőségén, egészségén. Ma már számos tudományos kísérlet igazolja, hogy az extrém-alacsony frekvenciájú, gyenge intenzitású elektromágneses sugárzás kedvező hatással van az élő szervezetre.

A gyakorlatban szerzett tapasztalataim alapján, csak megerősíteni tudom Erdőfi-Szabó doktort – mondta Simó Ildikó, a százhalombattai BioLabor vezetője. – A betegségek ugyanis a sejtjeinkben végbemenő változások következtében jönnek létre. Rohanó életmódunk negatív hatásait először a szervezetünknek ez a része érzékeli és jelzi: Nem bírom tovább, ez nekem már sok! Aztán a lappangási idő elteltével – ez akár több hónap is lehet – konkrét tünetek jelentkeznek, fájdalmak, lassúbb sebgyógyulás, emésztési és légzési zavarok, szorongás, rossz közérzet stb. Ezeket a szervezetünkből érkező, megváltozott elektromos-elektromágneses "saját-jeleket" érzékeli a laborban működő készülék. A bőrfelületen érzékelt, majd az oda- visszasugárzott természetes jeleket juttatja vissza a szervezetünkbe. Így öngyógyító, önszabályozó folyamat indul meg, kockázatok nélkül. A betegek átlagban 4-5, alkalmanként 40-50 percet igénybe vevő kezelésen vesznek részt.   A rendszer azért is egyedülálló, mert áldott állapotban lévő hölgyeknél és gyerekeknél, krónikus betegségben szenvedőknél és protézissel élőknél is alkalmazható. Eseti és célzott, kúraszerű alkalmazás is lehetséges, amelyek után már csak egy-két emlékeztető kezelésre lehet szüksége a páciensnek.  

A gyógyszermentes terápia hatékonyságát a világ számos országában és Magyarországon is kórházak, klinikák szakvéleményei igazolják – nyilatkozta dr. Skurdenka Beatrix belgyógyász szakorvos, mentőorvos, házorvos, gastroenteorológus.

– Tapasztalataim szerint kezeléssorozat után jól demonstrálható a pozitív állapotváltozás a keringési, szívműködési folyamatok területén, az anyagcsere-folyamatokban, és a páciensek általános közérzete is javul. Amikor magam is igénybe veszem a kezelést, azt tapasztalom, hogy számomra igen kedvező a stresszt csökkentő hatása, jelentősen megnő a koncentrációm és a vitálkapacitásom. Mivel a kezelés-sorozat kockázatmentes, klinikai körülmények között tesztelt, így jelentős mértékben javíthat a gyógyulási esélyeken, és preventív (megelőző) céllal is sikeresen alkalmazható. A sejtjeinkkel való hasznos párbeszéd folytatása, a XXI. század csúcstechnológiáját szem előtt tartva, teljes mértékben elképzelhető, és saját hasznunkra fordítható az eredményes öngyógyítási folyamatok érdekében.