A mélytengeri iszap méregtelenítő, karcsúsító hatása
2011-04-07 -
Varsádi Zsuzsannától, a Physio Zone Stúdió vezetőjétől kérdeztük:
- Mi az UNIVERZÁLIS KONTÚRFÁSLIZÁS?
-Egy roppant hatásos méregtelenítő, alakformáló testfáslizó kezelés, amellyel a PHYSIO ZONE STÚDIÓBAN jelentős eredményeket érünk el.
 
- Méregtelenítést említettél...
-Sajnos, az egészségtelen életmód és sok más tényező hatására nagy mennyiségű méreganyag halmozódik fel szervezetünkben. Ettől csak diétával, csak sporttal nem lehet megszabadulni, speciális módszerekre van szükség. Ilyen speciális kezelés a kompressziós kontúrfáslizás. Zsírsejtjeink - mint egy szivacs - megkötik a toxinokat, azok "hálából" roncsolják környezetüket. Ezt látjuk mi egyenleten, túrószerű narancsbőr felületnek.
 
- Mi a KONTÚRFÁSLIZÁS lényege?
- A kezelésekhez természetes tengeri iszapoldatot használunk, ezzel itatjuk át a fáslikat. Az iszapos fáslikkal az egész testet betekerjük, majd egy hőmegtartó "szkafander-ruhát" adunk a vendégre. Ez a dunszthatás természetes módon távolítja el a méreganyagokat a lágy szövetekből.
 
- Alakformáló hatása is van?
-Igen, az eredményeket azonnal a kezelést követően centiméterben lehet mérni, valamint a bőr állapotának javulása is szembetűnő. A méreganyagok kitisztítása után az elasztin rostok termelése normalizálódik, a kötőszövet, a bőr feszesebb lesz. Jobb lesz a vendég közérzete, bőre kellemes tapintásúvá válik.
 
- Mikor ajánlatos az eljárás?
- A petyhüdt bőr feszesítésére például nagyobb súlyvesztés esetén, tavaszi méregtelenítési program részeként, vagy az alakformáló karcsúsító kúra hatásának, tartósságának növelésére. A Physio ZONE-ban komplett alakformáló kezelésbe építjük, általában infra szauna, Galileo és Hypoxi tréner alkalmazása mellé.
 
- Mennyit lehet karcsúsodni?
- Már az első fáslizáskor a test több pontján mérve akár 10-20-30 cm-t, persze ez attól is függ, hogy milyen a vendég kötőszövete, lágyabb, vagy kötöttebb. Vékony vendégnél kisebb a változás, mint a testesebbeknél. Az általános állapotjavulás, a bőr simábbá válása azonban mindkét esetben látványos.
 
- Mennyi ideig tart a kezelés?
- Méréssel kezdünk, a fáslik felhelyezése is időigényes, és ezután majd 1 órát tölt a "szkafanderben" a vendég. A kezelés végén újból megmérjük a vendéget ugyanazon a 17 ponton, mint a kezelés elején. A két mérés eredményeit hasonlítjuk össze.
 
- Mit kell még tudni?
- Az eljárás során a fáslikat nagy mennyiségben, speciálisan, több rétegben tekerjük fel a testre. A kezelés napján sok folyadékot fogyasszunk, sőt tarthatunk gyümölcs-, zöldség-, lénapot. 3-4 napig csak mosakodjunk, mert a bőr pórusaiból kimosnánk a hatóanyagot. Hetente, tíznaponta lehet ismételni, halványítja a nyúlási csíkokat. (x)