Speciális alakformálás
2011-03-17 -
Varsádi Zsuzsannától, a Physio Zone Stúdió vezetőjétől kérdeztük:
Hogyan lehet testrészekre irányítani a fogyasztást?

A testrészekre irányított fogyasztó-, súlyfelesleg-eltüntető és cellulitisz elleni eljárások élettani hatásairól és összefüggéseiről a következőket mondta.

Az eljárásokat ötvözve egy kúra alatt valóban hatékony, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, maradandó testsúlyvesztést lehet elérni. A kezelés tartós fogyást és a cellulitisz maradandó csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbőr teljes regenerálódását eredményezi. A kezelések jellege révén szabályozható, hogy mely testrészen fogunk intenzívebb hatást elérni. A Hypoxi L 250 egy igen intenzív vákuumterápiás hatás, amely aktivizálja a nyirokkeringést, mobilizálja a zsírsejtek tartalmát és stimulálja a szervezetet annak lebontására. Serkenti a nyirokrendszer működését, a zsírsavakat és salakanyagokat komplex lebontási folyamat során, a nyirok rendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül üríti a szervezetből. A kezelés kúraszerűen alkalmazva fejt ki hatásos, maradandó eredményt.

A zsírtörő masszás során egy rendkívül intenzív, speciális masszázshenger segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai eredményei: csökkenő testrészméretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója, a bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulitisz) csökkenése a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében.

A testtekercselés szintén fontos szegmentuma a kezelésnek. Fokozódik a nyirokrendszer működése, feszesedik a bőr, a zsírszövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik. Több lépcsőben erősödik a kezelés folyamán mind a felhasznált anyagok és a kezelés fizikai erejének intenzitása. Természetes eredetű, de annál intenzívebb alapanyagokat használunk, ezzel kikerülhetjük az érzékeny bőr és az allergiás reakciókból adódó kellemetlenségeket. A folyadékfogyasztás növelése elengedhetetlen, mert a nyirokrendszernek nagy szerepe van a nem kívánt anyagok szállításában, mielőbbi távozásában. (X)