2021. szeptember 18. - Diána napja
Péntek
Min:15°
Max:19°
Szombat
Min:12°
Max:22°
Vasárnap
Min:12°
Max:22°
Hétfő
Min:9°
Max:17°
Kedd
Min:10°
Max:18°
Önkormányzat

27. Battai Napok
2021-09-09 -

2021. szeptember 10-11.

FONTOS INFORMÁCIÓ

A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LÁTOGATHATÓ!

A rendezvényen a kormányrendelet alapján [484/2020.(XI.10.) Korm. rendelet] a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

A rendezvényre belépni kizárólag a kijelölt beléptetési pontokon lehetséges. (rendezvény térképen jelölve)

Beléptetésnél szükséges felmutatni a védettségi igazolványt és egy fényképes személyazonosító okmányt. 18 éven aluli (6. életévét betöltött) személyek az életkort személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel, diákigazolvánnyal igazolhatják. A jogszabály értelmében a szervezőknek nem áll módjában elfogadni semmilyen más igazolást (oltási igazolást, PCR teszt...stb). A védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha az érintett a koronavírus elleni védettségét a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti védőoltást igazoló applikációval igazolja.

A belépésre jogosultak karszalagot kapnak. Sérült karszalag érvénytelen, ezért ilyen esetben a szervezőknek jogában áll az ellenőrzést megismételni az érintett személynél.

EGÉSZ NAPOS PROGRAMOK 

  • Gyereksziget és játszópark (szombaton)
  • Gasztronómiai és kirakodó vásár
  • Vidámpark

PÉNTEKI PROGRAMOK

18:00   B-Cool Dance Team (Erőmű Nagyszínpad)

18:15   Szabó Ádám (Erőmű Nagyszínpad)

19:00   Megnyitó és díjátadás (Erőmű Nagyszínpad)

Vezér Mihály Ph.D. polgármester köszöntője

Virilisták köszöntése, majd a Képviselő-testület által alapított "Közösségért Díj" átadása

20:00   Szulák Andrea és a Stúdió 11 zenekar (Erőmű Nagyszínpad)

21:30   Edda Tribute (Erőmű Nagyszínpad)

22:30   Diszkó (Erőmű Nagyszínpad)

zenél: Bredák PJ, Hamvai PG

SZOMBATI PROGRAMOK

Az Erőmű Nagyszínpad műsorvezetője Rákóczi Feri

10:00   Kenderkóc Népi Játszóház (Gyereksziget)

            10:00-18:00 óra között népi ügyességi játékok, kosaras körhinta, népi babakonyha, lisztes játszó

10:00   "Történetek széltében-hosszában (Gyereksziget)

Minden korosztályt vár a könyvtár!"

10:00-16:00 óra között társasjátékok, könyvolvasó sarok, beiratkozási lehetőség a Hamvas Béla Városi Könyvtár szervezésében

10:00   Kézműves foglalkozás (Gyereksziget)

            10:00-14:00 között a Gombolyag Klub közreműködésével

10:00   Endrődi Ági és a Fellegjárók (Gyereksziget)

            interaktív gyerekkoncert

11:00   Vitéz László (Gyereksziget)

            bábjáték a MárkusZínház előadásában

11:30   Jó ebédhez szól a nóta (Erőmű Nagyszínpad)

RÉSZVÉTEL CSAK MEGHÍVÓVAL!

Vezér Mihály Ph.D. polgármester köszöntője

Mujahid Zoltán nosztalgia műsora

14:00   Papírszínház (Gyereksziget)

László Anikóval

14:00   Összművészet fiataloknak (Gyereksziget)

            14.00-18.00 A SZIKE-Ifjúsági Műhely tagjai várják képzőművészeti, zenei és irodalmi programjaikkal a kicsiket és nagyokat.

14:30   "Batta-retro" (Gyereksziget)

            14:30-18:00 óra között kézműves foglalkozások a "Matrica" Múzeum munkatársaival

            Vissza a jövőnkbe! – Százhalombatta 1970-2020 - a Múzeumban látható időszaki kiállításhoz kapcsolódó játékos fejtörők

15:00   Egy kis hazai... (Gyereksziget)

Mezőföldi és Bukovinai játékok a Forrás Néptáncegyüttes és a Pesovár Néptánc Suli pedagógusaival

16:15   Kalap Jakab gyerekkoncertje (Erőmű Nagyszínpad)

17:00   Táncegyüttesek bemutatója (Erőmű Nagyszínpad)

            fellép: Anna Dance Company, Batta Balett Stúdió, SZTC Táncszakosztály

17:30   Polyák Rita (Erőmű Nagyszínpad)

18:00   Gáspár Laci (Erőmű Nagyszínpad)

18:30   Táncegyüttesek bemutatója (Erőmű Nagyszínpad)

            fellép: B-Cool Dance Team, JP Dance Company, Indeependance a mozgásstúdió

19:00   Gájer Bálint (Erőmű Nagyszínpad)

20:00   Csordás Tibi (Fiesta) (Erőmű Nagyszínpad)

21:00   TŰZIJÁTÉK (Centerpálya)

21:30   MAGNA CUM LAUDE (Erőmű Nagyszínpad)

23:00   Retro diszkó (Erőmű Nagyszínpad)

            zenél: Bredák PJ, Dévényi Tibi bácsi

RENDEZVÉNY INFORMÁCIÓ

Helyszín:         Városi Sportközpont és Vasút utca

                        (Százhalombatta, Vasút u. 41.)

Szervezők:       Százhalombatta Város Önkormányzata

Sporthalom Kft.

Barátság Kulturális Központ

                   

A szervezők a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartják a jogot arra, hogy a rendezvény területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzák. Így különösen tilos a rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X.28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni. A rendezvény területére a Sporthalom Kft. által kiadott engedély nélkül járművel behajtani tilos. Behajtási engedéllyel rendelkező személyek is kötelesek a KRESZ előírásait betartani. A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal a rendezvény területén tilos kiszolgálni. A rendezvényt mindenki saját felelősségre látogathatja. A látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt személyekben és anyagi értékekben bekövetkezett károkért a rendezőség nem vállal felelősséget. A látogató tudomásul veszi, hogy a rendezvényekről hang- és képfelvételt készíthetnek a szervezők, valamint a szervezők engedélyben részesülő szerződéses partnerek, közreműködők, sajtómunkatársak (a rájuk vonatkozó külön szerződés rendelkezései szerint), más látogatók, illetve egyéb harmadik személyek. Ennek megfelelően a látogató a programokon történő részvétellel kifejezetten hozzájárul, arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető. A szervezők, valamint a szervezőktől engedélyben részesülő személyek a látogató relációjában korlátozás nélkül jogosultak a megjelenés hasznosítására, felhasználására (különösen a programok népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy a látogató részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk. A látogató külön is tudomásul veszi, hogy a szervezők a rendezvényt, illetve a koncerteket, programokat rögzítik, a rögzített felvételt többszörözik és képhordozón terjesztik, sugározzák vagy más módon a közönséghez közvetítik, ismételten sugározzák, ideértve azt az esetet is, amikor a rendezvényt, illetve a koncerteket, programokat vezeték útján vagy bármely más eszközzel vagy módon úgy teszik a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, hogy a nyilvánosság tagjai a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választhatják meg. Az előzőek szerinti megjelenítés kapcsán a látogató nem jogosult igényt vagy követelést támasztani a szervezőkkel szemben.

A szervezők tájékoztatják a látogatókat, hogy a rendezvény ideje alatt (2021. szeptember 11-én 21:00-21:15, Tűzijáték) pirotechnikai eszközök kerülnek felhasználásra. A rendező szervek felhívják a látogatók figyelmét, hogy a tűzijáték jellegéből adódó szabályos működés esetén is hullhatnak le kisebb sérülést, tüzet okozó szikrák, amelyeket a kisebb légáramlatok védőtávolságon kívülre is elsodorhatják.

A fenti tájékoztatás alapján a rendező szervek a pirotechnikai eszközök használata során okozott károkért és sérülésekért semmilyen felelősséget NEM vállalnak! A látogatók a szervezők tájékoztatását elfogadják és a rendezvény területét saját felelősségükre használják.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk! Jó szórakozást kívánunk!

Letölthető program: Részletes program

 

 

AKTUÁLIS
2021-09-15 - "Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket!" – Fazekas István gondolatai  
2021-09-15 - Dr. Fazekas István Váci Mihály- és Jókai-díjas költő, író, műfordító, drámaíró, teológiai tanár, az Erdélyi Gyülekezet református lelkésze, a Színház- és Filmművészeti Egyetem docense. A városunk ötvenéves jubileumára írt színdarabjáról beszélgettünk.
2021-08-31 - A Sporthalom Kft. pályázatot hirdet a Sportközpontban lévő 12 m2-es "SPORTBÜFÉ" és 12,5 m2 raktárhelyiség bérbeadására 2021. október 01-től 2026. szeptember 30-ig terjedő időszakra.
Kipp-Kopp Napok
2021-09-17
2021. szeptember 20-28-ig

Új vezetés, új élet az Őszidő Nyugdíjas Klubnál
2021-09-15
Az Őszidő Nyugdíjas Klub 2002-ben jött létre, nyugdíjasok civil szervezeteként. Városunk egyik legnagyobb létszámú, legaktívabb, több mint 150 főt számláló közössége lett.

Maradt az elnök
2021-09-15
Ismét Lukács Bernadettet választották a százhalombattai Fidesz szervezetének elnökévé az augusztus 31-i a tisztújító közgyűlésen. A régi-új elnököt kérdeztük a tervekről, feladatokról.

Fél évszázad a Judóban
2021-09-15
Ötven év Judoban töltött munkájáért elismerésben részesült Szél Pál, Százhalombattán élő, V. danos nagymester.

Battai Íjászok az Eötvös Napon
2021-09-15
Ercsiben hagyományosan Eötvös József születésnapjához (1813.) szeptember 3-hoz legközelebb eső szombati napon rendezik a város ünnepét, az Eötvös Napokat. Az idén már 21. alkalommal került erre sor szeptember 4-én, ahol nem csak szórakoztatóként, hanem szórakozóként is számos százhalombattai is részt vett.

Nagy csatában vereség a bajnokesélyes ellen
2021-09-15
34-35-re kikapott a Százhalombattai KE hazai pályán a Budai Farkasok együttesétől az NB I/B legutóbbi fordulójában. A battai csapat két év kihagyás után lépett újra pályára ebben az osztályban – írja az egyesület a mérkőzés beszámolójában.

Díjátadás a Battai Napokon
2021-09-15
A legnagyobb adózókat köszöntötték, valamint átadták a Megyei Kitüntető díjakat és a Közösségért díjakat a rendezvény megnyitóján, szeptember 10-én.

Aszfaltozás a Pipacs utcában
2021-09-14
Megkezdődött a Pipacs utca aszfaltos szakaszának meghosszabbítása Százhalombattán - tájékozatott Vezér Mihály polgármester.

Remek hétvége
2021-09-14
Három érmet és több jó helyezést szereztek a százhalombattai Dunamenti Energia Modellező Klub versenyzői Ölbőn, a modellvitorlás Országos bajnokságon az F5-E hajóosztályban, szeptember 11-12-én.

Hatan hatot
2021-09-14
Eredményes körözési akciót hajtottak végre az érdi rendőrök. A civil- és egyenruhás rendőrök szeptember 9-én hajnalban indultak az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó településekre. 

Karbantartás a Dunai Finomítóban
2021-09-11
Időszakos, ütemezett karbantartást végeznek a MOL Dunai Finomító több üzemében, szeptember 23. – október 30. között.

Győzelem a "Brutálfutáson"
2021-09-09
Harmadik alkalommal vett részt Lak Tünde a SZVISE versenyzője és lánya Balogh Noémi, a rendkívüli akadályokkal nehezített versenyen, Nyáregyházán, szeptember 4-én.

Tábori élmények
2021-09-09
A százhalombattai Kőrösi iskola tanulói idén nyáron is háromféle vándortáborban vehettek részt. Ki-ki habitusának, mozgáskultúrájának megfelelően választhatott a kerékpáros-, evezős- és gyalogtúrázós táborok közül.

A tervek szerint halad a kosárlabda edzőcsarnok építése
2021-09-06
A százhalombattai Arany iskola udvarán épülő létesítmény várhatóan jövő év júniusáig elkészül, a kosárlabdázók mellett az oktatási intézmény és a városi közösség is igénybe veheti majd.

Javítják a csőtörést
2021-09-06
Eltörött egy ivóvízvezeték a Dobó István utca 25. 27. szám előtt, ezért teljes szélességében lezárták a közutat szeptember 6-án. A vízművek a hibaelhárítási munkákat már megkezdte, a teljes befejezés két nap alatt várható – tájékoztatott Vezér Mihály polgármester, kerületi képviselő.

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a Százhalombattai Karate Egyesület
2021-09-02
A kedvező járványügyi helyzetnek köszönhetően a Barátság Kulturális Központban folytak az edzések júniusban.

Képzőművészeti tárlat az eucharisztia jegyében
2021-09-02
Az eucharisztia jegyében "Kereszténység ihlette művészet" címmel nyílik képzőművészeti tárlat Százhalombattán, 2021. szeptember 06-án 18 órakor a Barátság Kulturális Központ Galériájában.

Román Ünnep a Zenálkó Etel Óvárosi Közösségi Házban - A Román Diaszpóra Napja 2021.
2021-09-01
Zimmermann Krisztina, a Százhalombattai Román Nemzetiségi Önkormányzat (RONÖ) elnöke nyitotta meg a tizenegyedik román gasztronómiai fesztivált a Külföldön Élő Románok napján a Zenálkó Etel Óvárosi Közösségi Házban augusztus 28-án. A Román Nemzetiségi Önkormányzat 2011. óta minden évben augusztus végén megrendezi a Román Diaszpóra Napját.

Anya-lánya futás
2021-08-31
Sikeresen teljesítette a 36. WizzAir félmaratont Lak Tünde, a SZVISE Atlétika szakosztályának futója augusztus 29-én. Lánya, Noémi a 10 km-es távon ért el remek eredményt.

Édesanyát mentettek
2021-08-31
Aggódó lánya kérte a rendőrök segítségét, az érdi járőrök ugrottak.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor kukac mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.