2018. augusztus 19. - Huba napja
Szombat
Min:21°
Max:31°
Vasárnap
Min:19°
Max:31°
Hétfő
Min:20°
Max:32°
Kedd
Min:21°
Max:32°
Szerda
Min:18°
Max:28°
Szolgáltatás

Szoláriumok Porschéja, szalonok Dubaja
2018-08-08 - Kipróbáltuk az új Megasun szoláriumstúdiót
Ritkán akad példa arra, hogy egy vállalkozás ilyen rövid idő – mindössze másfél év – alatt ekkora népszerűségre tegyen szert, mint a Megasun szolárium Százhalombattán. Második üzletét nyitotta meg a városban augusztus elején.  Elegáns, kényelmes környezetben, nyolc darab csúcstechnológiás szoláriummal és minden igényt kielégítő kényelmi szolgáltatásokkal várja a vendégeket immár a lakótelepen is. Nemes Dóra írása.

A siker és népszerűség nem véletlen. Az első üzlet szintén elegáns és kényelmes környezete, a személyzet kedvessége, a bevezetett kiegészítő szolgáltatások – valamennyi amúgy is kényelmes, tágas kabinban található sminklemosó, papír- és textiltörölköző, kéz- és testápoló, dezodor, parfüm vagy testpermet, de még hajgumi is – minden nyitvatartási nap minden órájában állandóak, a nyitástól a mai napig.

Természetesen ugyanezek igazak a lakótelepi, második üzletre is, amelyben minden barnulni és pihenni vágyó megtalálja a kedvének, ízlésének megfelelőt a két álló és hat fekvő szoláriumgép közül. A nagyon népszerű Chocolate Brown csokicsövek legújabb generációja ugyanúgy rendelkezésre áll, mint a luxus bronzosító csöves, vagy éppen a nagyon magas, "kétméteres" férfiaknak is ideális úgynevezett "XL" állószolárium. Két gép rendelkezik teljesen sík, matt plexi fekvőfelülettel, amelynek köszönhetően nem maradnak "fehér csíkok" a kritikus pontokon a barnulást követően. Van beépített vibro-tréneres szolárium is, amellyel barnulás közben még mozoghatunk, karcsúsodhatunk is. Az egyik fekvőszoliban pedig plusz extra arc- és vállbarnító felületek, kiegészítő elemek is rendelkezésre állnak. Valamennyi gépben található víz- és aromapermet funkció, egyedülállóan erős klíma, sőt, néhányban az újdonságnak számító extra ventilátor is gondoskodik a hűtésről.

A gépek gyakorlatilag "okosszoláriumok", beszélnek hozzánk és az intelligens belső kezelőfelületen a beállításokat akár menet közben is változtathatjuk. A készülékek többségében - akár telefonunkról, saját zenetárból is - Dolby Surround-hangzásban élvezhetjük a zenét.

Az 1-es számú szoláriumot próbáltam ki, amelyben háromféle szín - alap, mediterrán vagy karibi - közül lehet választani. Én az intenzívebb, mélyebb tónust biztosító karibi programmal barnultam tíz percet. A barnulás azonnal látszott, de estére-másnap reggelre teljesedett ki. Különösen az arc- és dekoltázsrészen volt érzékelhető a különbség a többi szoláriumhoz képest, ugyanakkor sehol nem égett meg a bőröm. A zenének, valamint a víz- és aromapermetnek köszönhető mini wellness-élmény felejthetetlen. Az időérzékem is teljesen kikapcsolt: már kilenc és fél percnél jártam, amikor úgy tűnt, mintha éppen csak most kezdődött volna el a program.

A város minden kétséget kizáróan legmodernebb szoláriumstúdiójában a vendégek luxus körülmények között tudnak várakozni is. Wifi-zónával, üdítők, kávék, jégkrémek széles és minden igényt, akár speciális diétát is kielégítő választéka várja őket. Sőt, LCD-tévén, valósidőben követhetjük nyomon, hogy az adott gépre mennyi időt kell még várni. Igazi én- vagy barátidős program.

A Füredi üzletházban található szoláriumban sem állt meg az élet. Vákuummasszázst, infrafényt, kollagén lámpákat és fekvő kerékpárt tartalmazó, fogyásra, alakformálásra alkalmas speciális kapszulával, InfraShape-pel bővítik a szolgáltatások körét szeptembertől.

A Megasun lakótelepi szoláriumstúdiója a Piac tér mögött, a régi SZVELKA szolgáltatóházban található. Hétfőtől péntekig 8 és 21 óra között, szombaton és vasárnap 9-től 21 óráig tart nyitva. Akciókkal, újdonságokkal kapcsolatban érdemes a https://www.facebook.com/megasunszolariumstudio oldalt figyelni. Időpontot a 06 70 546-1888-as telefonszámon lehet kérni. (x)


AKTUÁLIS
2018-08-13 - Előre nem látott műszaki problémák, akadályok miatt csúszik a felújítás a Dunafüredi úton, Százhalombattán.
2018-08-13 -
2018-08-08 - Több bejelentés is érkezett az elmúlt időszakban a rendőrségre egy férfival kapcsolatban, aki a százhalombattai városközpontban zaklat járókelőket.
LEGFRISSEBB HÍREINK
Táncol a világ
2018-08-15
A szélsőséges időjárás miatt meghiúsult ugyan a Summerfest hagyományos, hivatalos fesztiválkezdetének számító nyitóceremónia, de az ünnepélyes zászlófelvonásra és az azt követő menettáncra a megszokott tömeg látogatott ki a Rendezvényközpont parkolójába Százhalombattán, augusztus 14-én. A jubileumi, 25. nyitóceremóniát a kedd esti szélvihar és felhőszakadás miatt másnapra, augusztus 15-ére halasztották a szervezők.

Fiatalok a fiatalokért
2018-08-13
Kezdetét vette a 25. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár Százhalombattán augusztus 12-én. Ahogy az minden évben lenni szokott, az Önkéntes Ördögök lelkes csapata is munkába állt, hogy sokszor "láthatatlan", háttérmunkájával idén is hozzájáruljon a sikeres, zökkenőmentes lebonyolításhoz. Jelenleg is aktív, illetve "öregönkéntesekkel" beszélgettünk.

Óvár Regatta
2018-08-13
Első helyezést ért el Garay György a rádió távirányítású vitorlás hajómodellek F5-M hajóosztályában rendezett 22. Óvár Regatta – Báger-tó Kupán, Mosonmagyaróváron augusztus 11-12-én.

Vishen Lakhiani: A csodálatos elme kódja
2018-08-13
Saját bevallása szerint nem született rendkívülinek.

Hatodik hely a korosztályos OB-n
2018-08-13
Hatodik helyezést ért el a Százhalombattai VUK SE L14 teniszcsapata a Korosztályos Magyar Bajnokságon, Budapesten augusztus 6-7-én.

Európa Brüsszelből - Színesebb, mint gondolnád
2018-08-10
Nemcsak a politikai paletta létező összes árnyalata, hanem a kultúra sokszínűsége is meglepő az Európai Unió brüsszeli központjában. Erről számolt be Molnár Levente, aki az Európa Parlamentben gyakornokoskodott az elmúlt fél évben.

Szárazföldön és vízen
2018-08-08
Családi napot tartottak a százhalombattai polgárőrök július 8-án, amelyre a környékbeli polgárőr-egyesületek is meghívást kaptak. A sportvetélkedővel tarkított egész napos program finom vacsorával zárult.

Hogyan és hová lehet klímát szerelni?
2018-08-08
A homlokzati klímaberendezés, más néven légkondicionáló elhelyezésére nem kell építési engedélyt kérni, de jó, ha tudjuk, ez nem azt jelenti, hogy bárhová, bármilyen módon elhelyezhetjük a forró napokon enyhülést adó készülékünket.

Szegeden folytatja Dalibor atya
2018-08-07
Szegeden folytatja papi hivatását Dalibor Milenkovic szerb ortodox lelkész. Az atya szentmisén búcsúzott a százhalombattai hívektől és a várostól augusztus 2-án.

Tanártovábbképzés Southamptonban
2018-08-07
Köznevelési mobilitási pályázat keretében, az Erasmus + támogatásával módszertani továbbképzésen vettem részt az angliai Southamptonban 2018 júliusában.

Menetrendváltozás!
2018-08-07
A Kelenföld és Érd felső állomások közötti pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon augusztus 27-től szeptember 2-ig és szeptember 22-től 23-ig - tájékoztatott a MÁV-START Zrt.

Szenior úszás Három bajnoki cím - irány az EB!
2018-08-06
Egyéni csúccsal három számban – 50 méter mell és gyors, valamint 100 méter mellúszásban – is magyar bajnok lett Kőhalmi András az augusztus első hétvégéjén, Gyulán megrendezett Szenior Úszó Országos Bajnokságon.

Esti mesék lázadó lányoknak
2018-08-02
Holdvilágos éjszakán miről álmodik a lány? Hogy miként írja be a nevét a történelembe? Hogyan forgassa fel a világot, hogy aztán példaképként meséljék életét a jövő lányainak? Talán ilyesmikről álmodozott az a 100 különleges nő, akiknek portréját most egy-egy oldalpáron ismerhetjük meg a Móra Kiadó könyvéből.

Római bemutató
2018-07-31
Az Európai Kultúra Napján, szeptember 20-án kerül bemutatásra Rómában, a Magyar Akadémia színháztermében Fazekas István Pilátus éjszakája című színdarabja.

Nagyon fontos örömet szerezni
2018-07-31
Nyilván szép számmal akadnak százhalombattaiak, akik a Summerfest idejére veszik ki a nyári szabadságukat, de olyan, aki az elmúlt huszonöt évben mindig így tett, aligha. Kivéve Dobos Ágit, aki az első Summerfesttől az utolsóig mindegyiken részt vett, sőt, mindig egy hónappal korábban kezdi a fesztiválozást. A Summerfest és a város "élő intézményével", PR-osával, sajtószóvivőjével negyed század legszebb emlékeit elevenítettük fel. 

Nem utazik Glasgowba Ilyés Laura
2018-07-31
Bár a Százhalombattai VUK SE mindössze tizenhat éves klasszisa bekerült a magyar úszók EB-keretébe, betegsége miatt lemondott a glasgow-i szereplésről.

Ezrek szívébe írta bele a nevét
2018-07-30
Életének 67. évében július 29-én reggel elhunyt Mórucz Lajosné, a Gólyahír Egyesület alapító elnöke. A 2000-ben létrejött civil szervezet több mint 900 újszülött nyílt örökbefogadásában működött közre és több ezer nőnek segített – kelengyével, anyaotthoni elhelyezéssel, tanácsadással – abban, hogy fel tudja vállalni nem tervezett gyermeke nevelését. Mórucz Lajosné betegségét, fizikai fájdalmait nap mint nap leküzdve, fáradhatatlanul dolgozott az egyesületért, az anyákért, a gyerekekért és a gyermekre vágyó családokért. Váratlanul, otthonában hunyt el. Óriási hiány marad utána. 

Judo - Az EB-re és a VB-re is utazhat Rajkai Robi
2018-07-30
Sikerrel zárta a junior válogatóversenyek utolsó állomását, a berlini judo Európa Kupát a Százhalombattai Városi Ifjúsági SE korosztályos válogatott versenyzője, Rajkai Róbert.

Győzelem a Kék szalagon
2018-07-30
Első helyezést ért el Forrai Csaba, százhalombattai modellező a negyedik alkalommal megrendezett Kék szalag regattán július 26-án Balatonfüreden.

Újdonságok a könyvtárban
2018-07-27
Felnőtt: Orosz László Wladimir : Szivárványhídon át Neil deGrasseTyson : Ha felfal egy fekete lyuk Szendi Gábor : Új Vitaminforradalom Richard Godwin : A romlás labirintusa Kárpáti Kamil : Próbaakasztás Dmitry Glukhovsky : Text Nick Thorpe : Sír az út előttem Gyerek: Berg Judit- Kertész Erzsi : A négy madár titka Alessandro Baricco : Don Giovanni Rozán Eszter: Tilosban A Hamvas Béla Városi Könyvtár egész nyáron a megszokott nyitvatartással várja az olvasókat!

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.