2018. október 15. - Teréz napja
Hétfő
Min:11°
Max:21°
Kedd
Min:7°
Max:20°
Szerda
Min:8°
Max:21°
Csütörtök
Min:9°
Max:21°
Péntek
Min:11°
Max:20°
Szolgáltatás

Szoláriumok Porschéja, szalonok Dubaja
2018-08-08 - Kipróbáltuk az új Megasun szoláriumstúdiót
Ritkán akad példa arra, hogy egy vállalkozás ilyen rövid idő – mindössze másfél év – alatt ekkora népszerűségre tegyen szert, mint a Megasun szolárium Százhalombattán. Második üzletét nyitotta meg a városban augusztus elején.  Elegáns, kényelmes környezetben, nyolc darab csúcstechnológiás szoláriummal és minden igényt kielégítő kényelmi szolgáltatásokkal várja a vendégeket immár a lakótelepen is. Nemes Dóra írása.

A siker és népszerűség nem véletlen. Az első üzlet szintén elegáns és kényelmes környezete, a személyzet kedvessége, a bevezetett kiegészítő szolgáltatások – valamennyi amúgy is kényelmes, tágas kabinban található sminklemosó, papír- és textiltörölköző, kéz- és testápoló, dezodor, parfüm vagy testpermet, de még hajgumi is – minden nyitvatartási nap minden órájában állandóak, a nyitástól a mai napig.

Természetesen ugyanezek igazak a lakótelepi, második üzletre is, amelyben minden barnulni és pihenni vágyó megtalálja a kedvének, ízlésének megfelelőt a két álló és hat fekvő szoláriumgép közül. A nagyon népszerű Chocolate Brown csokicsövek legújabb generációja ugyanúgy rendelkezésre áll, mint a luxus bronzosító csöves, vagy éppen a nagyon magas, "kétméteres" férfiaknak is ideális úgynevezett "XL" állószolárium. Két gép rendelkezik teljesen sík, matt plexi fekvőfelülettel, amelynek köszönhetően nem maradnak "fehér csíkok" a kritikus pontokon a barnulást követően. Van beépített vibro-tréneres szolárium is, amellyel barnulás közben még mozoghatunk, karcsúsodhatunk is. Az egyik fekvőszoliban pedig plusz extra arc- és vállbarnító felületek, kiegészítő elemek is rendelkezésre állnak. Valamennyi gépben található víz- és aromapermet funkció, egyedülállóan erős klíma, sőt, néhányban az újdonságnak számító extra ventilátor is gondoskodik a hűtésről.

A gépek gyakorlatilag "okosszoláriumok", beszélnek hozzánk és az intelligens belső kezelőfelületen a beállításokat akár menet közben is változtathatjuk. A készülékek többségében - akár telefonunkról, saját zenetárból is - Dolby Surround-hangzásban élvezhetjük a zenét.

Az 1-es számú szoláriumot próbáltam ki, amelyben háromféle szín - alap, mediterrán vagy karibi - közül lehet választani. Én az intenzívebb, mélyebb tónust biztosító karibi programmal barnultam tíz percet. A barnulás azonnal látszott, de estére-másnap reggelre teljesedett ki. Különösen az arc- és dekoltázsrészen volt érzékelhető a különbség a többi szoláriumhoz képest, ugyanakkor sehol nem égett meg a bőröm. A zenének, valamint a víz- és aromapermetnek köszönhető mini wellness-élmény felejthetetlen. Az időérzékem is teljesen kikapcsolt: már kilenc és fél percnél jártam, amikor úgy tűnt, mintha éppen csak most kezdődött volna el a program.

A város minden kétséget kizáróan legmodernebb szoláriumstúdiójában a vendégek luxus körülmények között tudnak várakozni is. Wifi-zónával, üdítők, kávék, jégkrémek széles és minden igényt, akár speciális diétát is kielégítő választéka várja őket. Sőt, LCD-tévén, valósidőben követhetjük nyomon, hogy az adott gépre mennyi időt kell még várni. Igazi én- vagy barátidős program.

A Füredi üzletházban található szoláriumban sem állt meg az élet. Vákuummasszázst, infrafényt, kollagén lámpákat és fekvő kerékpárt tartalmazó, fogyásra, alakformálásra alkalmas speciális kapszulával, InfraShape-pel bővítik a szolgáltatások körét szeptembertől.

A Megasun lakótelepi szoláriumstúdiója a Piac tér mögött, a régi SZVELKA szolgáltatóházban található. Hétfőtől péntekig 8 és 21 óra között, szombaton és vasárnap 9-től 21 óráig tart nyitva. Akciókkal, újdonságokkal kapcsolatban érdemes a https://www.facebook.com/megasunszolariumstudio oldalt figyelni. Időpontot a 06 70 546-1888-as telefonszámon lehet kérni. (x)


AKTUÁLIS
2018-10-15 -
2018-10-12 - Tisztelt Olvasóink! Félreértésre adhat okot, hogy egy korábbi cikkünkhöz érkezett hozzászólás nyomán megjelent az online felületen a "Battán is lesz közjegyző" című 2008 - as írás, amelynek tartalma most már nem aktuális.
2018-10-12 -
LEGFRISSEBB HÍREINK
Erasmusnap az Aranyban
2018-10-15
Az Erasmus Napok nemzetközi kezdeményezéshez csatlakozott a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium az október 13-i rendhagyó munkanapon. A programban a világ 37 országában vettek részt oktatási intézmények és szervezetek.

Kick-box ezüst
2018-10-15
Gál Edina (8. kyu, képünkön balra) képviselte a Százhalombattai Kick-box SE-t a kilencedik alkalommal megrendezett Intersport Kupán október 14-én Budaörsön.

Zavartalan lesz a bérletárusítás
2018-10-12
Részmunkaidős nyugdíjast alkalmaz a százhalombattai Hotel Training annak érdekében, hogy zavartalan legyen a buszbérletárusítás – tájékoztatott Ádám Erika szállodaigazgató.

Több mint ötven első jogsit támogat az önkormányzat idén
2018-10-12
Összesen 2,1 millió forintot fordít a százhalombattai önkormányzat a fiatalok első jogosítványának támogatására az idei évben.

Fazekas István: A pillanat érkezése
2018-10-12
A Széchenyi Istvánról szóló monodráma itt is olvasható. 

KSH-felmérés kezdődik
2018-10-12
Adatgyűjtést végez a lakosság körében a Központi Statisztikai Hivatal Százhalombattán mától december 6-ig. A felmérés a magánlakást bérlők körülményeire vonatkozik, a magánbérleti szektor nagyságának, gazdasági súlyának feltárására irányul.

Lakossági tájékoztató
2018-10-11
Lakossági tájékoztatót tart Sinka László alpolgármester, óvárosi képviselő október 15-én 17 órától a Zenálkó Etel Közösségi Ház nagytermében. Tervezett témák: Óvárosi posta, Duna-part rendezése.

Alpolgármesteri fogadóóra
2018-10-11
Fogadóórát tart Sinka László alpolgármester, óvárosi képviselő október 15-én, 15.30-tól 17 óráig a Zenálkó Etel Közösségi Ház kistermében.

Köszönjük, SZIKE!
2018-10-11
A SZIKE 35 éve van jelen Százhalombatta kulturális életében. Tagjai mindig elhivatottan képviselték a fiatalok közösségépítését - főként művészeti területek bevonásával. Jelenleg is színes, kreatív programokra várják a fiatalokat, és alig akad kulturális esemény a városban, amelyhez ne tennének hozzá valami fontosat. 

Magyar Népdal Napja
2018-10-11
A Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskola több tanulója is részt vett a Magyar Népdal Napja rendezvénysorozaton Martonvásáron szeptember 15-én.

Találkozások
2018-10-11
Ezzel a címmel tartottak ünnepi megemlékezést a jelenlegi és régi kórustagok, családtagok, barátok, ismerősök a Liszt Ferenc Vegyeskar fennállásának 45. évfordulója alkalmából szeptember 30-án Százhalombattán, a Barátság Kulturális Központban.

Újdonságok a könyvtárban
2018-10-11
Gál Zsuzsa: Új szelek fújnak Alice Walker: Bíborszín M.

Krimitudósok
2018-10-11
A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 9. b osztályos, háromfős csapata képviselte az Érdi Rendőrkapitányság területét a 8. alkalommal megrendezett "Krimit tud?" vetélkedő regionális elődöntőjében október 8-án a fővárosi Rendőrpalotában.

Változik a vonatok közlekedési rendje a következő két hétvégén
2018-10-11
A munkanap-áthelyezés és az október 23-i ünnepnap miatt változik a vonatok menetrendje két egymást követő hétvégén – tájékoztatott a MÁV.

Posta az Óvárosban - teljesülhet az óvárosiak vágya - Képviselő-testületi összefoglaló
2018-10-10
A Szent László út 17. alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanban kerül sor az új óvárosi postahivatal kiépítésére. Az épületet a Magyar Posta Zrt. részére térítésmentesen adja használatba Százhalombatta Város Önkormányzata a lakossági közszolgáltatás érdekében. A megállapodás aláírása után a kivitelezési munkákat a Szákom Kft. végzi. Egyebek mellett erről határozott a százhalombattai Képviselő-testület október 3-i ülésén.

Hatodik hely az Ifjúsági Olimpián
2018-10-10
Hozta a papírformát Ilyés Laura Vanda, a Százhalombattai VUK SE úszója legesélyesebb számában, 200 méter háton az Ifjúsági Olimpián, Buenos Aires-ben október 9-én – nyilatkozta a Hírtükörnek Bodrogi Viktor, edző.

Közvélemény-kutatás
2018-10-10
Tisztelt Városlakók! Az önkormányzat megbízása alapján közvélemény-kutatást végez Százhalombattán a ZRI Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Kft. október 12. és november 9. között.

Dráma Széchenyiről
2018-10-09
A pillanat érkezése címmel Gróf Széchenyi Istvánról írt monodrámát Fazekas István. A színdarab ősbemutatója a Protestáns Szabadegyetemen, Harkányban lesz november 13-án.

Kipp - Kopp hét a Kipp - Kopp Oviban!
2018-10-09
2018. szeptember 24. – szeptember 29.     Szeptember utolsó napjaiban, óvodánkban ismét megrendezésre került az egy hétig tartó Kipp – Kopp hét.

Erzsébet kirándulás Zánkán
2018-10-08
2018. szeptember 26-án, szerdán, közel 100 tanuló várta izgatottan azokat a buszokat, amelyek a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolától indulva – kísérő pedagógusaikkal együtt – elvitte őket Zánkára, az Erzsébet táborba. Iskolánk több éve pályázik az Erzsébet táborokban való részvételre.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.