2019. február 20. - Aladár és Álmos napja
Kedd
Min:-1°
Max:-1°
Szerda
Min:0°
Max:8°
Csütörtök
Min:0°
Max:8°
Péntek
Min:1°
Max:10°
Szombat
Min:-4°
Max:2°
Szolgáltatás

Szoláriumok Porschéja, szalonok Dubaja
2018-08-08 - Kipróbáltuk az új Megasun szoláriumstúdiót
Ritkán akad példa arra, hogy egy vállalkozás ilyen rövid idő – mindössze másfél év – alatt ekkora népszerűségre tegyen szert, mint a Megasun szolárium Százhalombattán. Második üzletét nyitotta meg a városban augusztus elején.  Elegáns, kényelmes környezetben, nyolc darab csúcstechnológiás szoláriummal és minden igényt kielégítő kényelmi szolgáltatásokkal várja a vendégeket immár a lakótelepen is. Nemes Dóra írása.

A siker és népszerűség nem véletlen. Az első üzlet szintén elegáns és kényelmes környezete, a személyzet kedvessége, a bevezetett kiegészítő szolgáltatások – valamennyi amúgy is kényelmes, tágas kabinban található sminklemosó, papír- és textiltörölköző, kéz- és testápoló, dezodor, parfüm vagy testpermet, de még hajgumi is – minden nyitvatartási nap minden órájában állandóak, a nyitástól a mai napig.

Természetesen ugyanezek igazak a lakótelepi, második üzletre is, amelyben minden barnulni és pihenni vágyó megtalálja a kedvének, ízlésének megfelelőt a két álló és hat fekvő szoláriumgép közül. A nagyon népszerű Chocolate Brown csokicsövek legújabb generációja ugyanúgy rendelkezésre áll, mint a luxus bronzosító csöves, vagy éppen a nagyon magas, "kétméteres" férfiaknak is ideális úgynevezett "XL" állószolárium. Két gép rendelkezik teljesen sík, matt plexi fekvőfelülettel, amelynek köszönhetően nem maradnak "fehér csíkok" a kritikus pontokon a barnulást követően. Van beépített vibro-tréneres szolárium is, amellyel barnulás közben még mozoghatunk, karcsúsodhatunk is. Az egyik fekvőszoliban pedig plusz extra arc- és vállbarnító felületek, kiegészítő elemek is rendelkezésre állnak. Valamennyi gépben található víz- és aromapermet funkció, egyedülállóan erős klíma, sőt, néhányban az újdonságnak számító extra ventilátor is gondoskodik a hűtésről.

A gépek gyakorlatilag "okosszoláriumok", beszélnek hozzánk és az intelligens belső kezelőfelületen a beállításokat akár menet közben is változtathatjuk. A készülékek többségében - akár telefonunkról, saját zenetárból is - Dolby Surround-hangzásban élvezhetjük a zenét.

Az 1-es számú szoláriumot próbáltam ki, amelyben háromféle szín - alap, mediterrán vagy karibi - közül lehet választani. Én az intenzívebb, mélyebb tónust biztosító karibi programmal barnultam tíz percet. A barnulás azonnal látszott, de estére-másnap reggelre teljesedett ki. Különösen az arc- és dekoltázsrészen volt érzékelhető a különbség a többi szoláriumhoz képest, ugyanakkor sehol nem égett meg a bőröm. A zenének, valamint a víz- és aromapermetnek köszönhető mini wellness-élmény felejthetetlen. Az időérzékem is teljesen kikapcsolt: már kilenc és fél percnél jártam, amikor úgy tűnt, mintha éppen csak most kezdődött volna el a program.

A város minden kétséget kizáróan legmodernebb szoláriumstúdiójában a vendégek luxus körülmények között tudnak várakozni is. Wifi-zónával, üdítők, kávék, jégkrémek széles és minden igényt, akár speciális diétát is kielégítő választéka várja őket. Sőt, LCD-tévén, valósidőben követhetjük nyomon, hogy az adott gépre mennyi időt kell még várni. Igazi én- vagy barátidős program.

A Füredi üzletházban található szoláriumban sem állt meg az élet. Vákuummasszázst, infrafényt, kollagén lámpákat és fekvő kerékpárt tartalmazó, fogyásra, alakformálásra alkalmas speciális kapszulával, InfraShape-pel bővítik a szolgáltatások körét szeptembertől.

A Megasun lakótelepi szoláriumstúdiója a Piac tér mögött, a régi SZVELKA szolgáltatóházban található. Hétfőtől péntekig 8 és 21 óra között, szombaton és vasárnap 9-től 21 óráig tart nyitva. Akciókkal, újdonságokkal kapcsolatban érdemes a https://www.facebook.com/megasunszolariumstudio oldalt figyelni. Időpontot a 06 70 546-1888-as telefonszámon lehet kérni. (x)


Felhivások
2019-02-19 -
Meghirdette az idei városi vers- és prózamondó versenyt a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán. A jelentkezési határidő február 22., péntek.
AKTUÁLIS
2019-02-18 - Meghatározta a képviselő-testület a kötelező óvodai felvételi körzethatárokat a 2019-20-as nevelési évre Százhalombattán.
2019-02-14 -
2019-02-13 - A Százhalombattai VUK SE úszószakosztálya idén is várja a gyerekeket úszótáborába a Városi Strandon június 17-től hat hétig.
LEGFRISSEBB HÍREINK
Közös környezettisztítás
2019-02-19
Ismét tisztítóakciót hirdetett a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat március 23-a szombatra, a Víz Világnapja alkalmából és a TeSzedd! -Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhét keretében.

Jótékonykodtak a battai labdarúgók
2019-02-19
Százezer forintot adományozott a Százhalombattai Labdarúgó Klub a Sérültekért Alapítványnak. A jótékonykodásról tavalyi évzáró bankettjukon határoztak a játékosok és a vezetők. A jövőben focilabdákat is szeretnének adományozni a városi intézményeknek, hogy "mindenhol folyamatosan pattoghasson a játékszer". Elsőként a SZISZKI-be vittek kettőt.

Elfogadták a költségvetést - Képviselő-testületi összefoglaló
2019-02-19
A 2019. évi költségvetési rendelet megalkotása és az ezzel összefüggő döntések meghozatala volt a százhalombattai képviselő-testület idei első tanácskozásának legfontosabb témája február 14-én. Módosításra került a 2018. évi költségvetéséről szóló rendelet. Több jelentős kérdést tárgyaltak a képviselők, így például az V. számú házi gyermekorvosi körzet kialakításával kapcsolatos döntéseket. Határoztak a Magyar Postával kötendő ingatlanhasználati megállapodásról, amely értelmében hétfőn postafiók nyílik Óvárosban, a Szent László út 17. alatt.  

Alpolgármesteri fogadóóra
2019-02-19
Fogadó órát tart Sinka László óvárosi képviselő, alpolgármester február 25-én, hétfőn, 14 óra 30-tól 16.30-ig a Zenálkó Etel Közösségi Ház kistermében. Időpontot a 23/542-104-es telefonszámon lehet egyeztetni.

Szalai emlékverseny
2019-02-19
Rekord méretű csapattal, negyvenkilenc versenyzővel képviselte városunkat a Százhalombattai VUK SE az immár hagyományos Szalai János Úszó Emlékversenyen, amelyet a Városi Sportuszodában rendeztek meg február 16-17-én.

Lázcsillapítás: mikor kell, mikor nem?
2019-02-19
Nagyon sok a lázas, beteg gyerek mostanában, ezért különösen aktuális néhány alapelvet felidézni a lázcsillapítással kapcsolatban. Az alábbiakban dr. Benedek László házi gyermekorvos tanácsait olvashatják.

Új gyermekorvos
2019-02-18
Bemutatkozott Százhalombatta új gyermekorvosa a képviselő-testület február 14-i ülésén. Dr. Ács Beáta az ötödik gyermekorvosi körzetért lesz felelős, fiatal kora ellenére nagy szaktudással rendelkezik és ambiciózus tervekkel lát munkához. Az új praxis várhatóan áprilisban kezdi meg működését.

Ügyeletes óvodák a nyári és téliszünetben
2019-02-18
Meghatározta a városi óvodák nyári és téli nyitvatartási rendjét a százhalombattai önkormányzat Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottsága.

Megjelentek a pályázati felhívások
2019-02-18
Megjelentette az esélyegyenlőségi, kulturális és sportpályázati keretekre való felhívásokat a százhalombattai önkormányzat. Az esélyegyenlőségi támogatási alapon 320 ezer, a sportalapon 65 millió, a kulturális alapon pedig 5 millió 120 ezer forintot különítettek el a 2019-es költségvetésben, amelyre február 25-e (hétfőn) 16 óráig adhatják be pályázatukat a civil szervezetek.

A KÉSZ nyilatkozata a tudományszervezés aktuális kérdéseiről
2019-02-18
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) elengedhetetlenül fontosnak tekinti a Kárpát-medencei keresztény kultúra minél mélyebb megismerését, megőrzését és terjesztését, az ehhez nélkülözhetetlen tudományos tevékenység szabad művelését, az így feltárt ismeretek átadását a jövő generációk megfelelő szellemű oktatása és nevelése érdekében. Mindezek alapján, értelmiségieket tömörítő szervezetként sajnálattal tapasztaljuk az elmúlt időszak, sokszor tudatosan szított, éles és heves vitáit a magyar tudományszervezés és tudományfinanszírozás kérdései körül.

Sportgála
2019-02-15
A Testnevelési és Sport Elismerő Oklevelek, valamint az Életmű Sport Oklevél átadására kerül sor március 1-jén, pénteken, 17 órától a Városi Sportközpontban, Százhalombattán.

Hamarosan nyit a posta Óvárosban
2019-02-15
Megkezdi működését az új óvárosi postahivatal Százhalombattán február 25-én.

Felnőtt úszásoktatás
2019-02-15
Ismét felnőtt úszásoktatás kezdődik Százhalombattán március 5-től öthetes turnusokban.

Isabel Allende: A japán szerető
2019-02-14
A Lark House ("Pacsirtaház") napfényben fürdő idősek otthona Berkeley külvárosában.

Újra zöld a Kipp-Kopp
2019-02-13
Harmadik alkalommal nyerte el a "Zöld Óvoda" címet a Százhalombattai Kipp-Kopp.

Két találkozó Olaszországban
2019-02-13
Különösen mozgalmas volt az elmúlt hét a százhalombattai Arany János iskola Erasmus+ projektjeiben résztvevő diákjai és pedagógusai számára.

Aranyos szenior páros
2019-02-13
A hétvégén  Nyíregyházán rendezték meg az I. Sóstói Szenior Úszófesztivált, ahol a Százhalombattai VUK SE-t Horváth Csenge és Kőhalmi András képviselte.

Illegál bál
2019-02-13
A "Keresztapa" klánjában és az 1920-as évek Amerikájában érezhették magukat, akik részt vettek a százhalombattai Százszorszép Óvoda alapítványi bálján február 9-én.

Kezdődik a tekebajnokság
2019-02-13
Elkészült a sorsolása a Budapest és Környéki Tekebajnokság tavaszi fordulóinak.

Magyar bajnok teniszező
2019-02-13
Megnyerte a Korosztályos Országos Magyar Bajnokságot páros L14-ben Csibrák Antónia Berényi Eszterrel január 25-29-én Budapesten.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.